„Eko-Zadar“ i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Zadar, nude vam mogućnost zaposlenja u sklopu projekta „B.hive“ financiranog od strane Europske unije

Udruga za promicanje ekološke proizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja „Eko-Zadar“ i HZZ, Područni ured Zadar, u sklopu projekta „B.hive: Ujedinjene organizacije civilnog društva za razvoj ljudskih potencijala“, objavljuju poziv za nezaposlene osobe s područja Zadarske županije s ciljem zapošljavanja jedne osobe na poziciji odnosa s javnošću (PR-a) na rok od godine dana.
Prije zaposlenja, odabrana osoba će proći dvodnevnu edukaciju Menadžment volontera i udruga.
Projekt „B.hive“ provodi se u sklopu programa dodjele bespovratnih sredstava „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja“ iz IPA IV Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala. Glavni cilj projekta je osnažiti ulogu organizacija civilnog društva (udruga) u poticanju rasta zapošljavanja i razvoju ljudskih potencijala u Zadarskoj županiji.
Provedba projekta traje 20 mjeseci te mu je ukupna vrijednost 187.358,07 EUR, od čega Europska unija iz Europskog socijalnog fonda financira 93,92%, tj. 175.968,07 EUR.

Uvjeti za prijavu

Prijaviti se mogu osobe:

  1. s područja Zadarske županije, nezaposlene i prijavljene u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Zadar,
  2. koje imaju završeno visokoškolsko obrazovanje društvene struke ili završene programe obrazovanja iz područja odnosa s javnošću

Pri selekciji prednost će imati kandidati s:

  1. odličnim poznavanjem engleskog jezika u govoru i pismu,
  2. poznavanjem rada na računalu (Office programi),
  3. iskustvom u radu na području odnosa s javnošću.

Prijava

Prijaviti se može osobno u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Zadar u Odjelu za provođenje projekata, putem e-mail adrese jelena.buzov@hzz.hr ili poštom na adresu:

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Zadar
Kralja Stjepana Držislava bb,
23000 Zadar
s naznakom „B.hive“

Uz prijavu je potrebno priložiti životopis i motivacijsko pismo. Prijave će se zaprimati do 29. svibnja 2014. godine.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Odjelu za provođenje projekata na tel. 023 300 827 ili poslati upit na jelena.buzov@hzz.hr.

Prijavnica za zaposlenje na mjesto odnosa s javnošću (PR-a) u sklopu projekta „B.hive“ (.docx)

 

Leave a Reply