Završna konferencija projekta “B.hive”

Drage udrugarke, dragi udrugari,

Projekt „B.hive: Ujedinjene organizacije civilnog društva za razvoj ljudskih potencijala“, nakon 20 mjeseci provedbe, uspješno se privodi kraju. Projekt je financiran iz ESF Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala te se provodi s ciljevima jačanja kapaciteta udruga u sferi civilnog društva te poticanja rasta zapošljavanja i razvoja ljudskih potencijala u Zadarskoj županiji.

Kroz projekt se uredio i otvorio ured „B.hive“ koji je vama, udrugama s područja Zadarske županije bio na raspolaganju kroz period od godine dana iz 4 područja: knjigovodstva, web-dizajna, odnosa s javnošću i pisanja projektnih prijedloga. Projektom je također potaknut razvoj volonterstva u Zadarskoj županiji i civilnog društva općenito.

Završna konferencija na kojoj će se predstaviti rezultati projekta održat će se 17. lipnja 2015. godine u 11 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar, Stjepana Radića 11b.

Udruga „Eko-Zadar“, kao nositelj projekta, s iznimnom radošću vas poziva da nam se pridružite na Završnoj konferenciji projekta „B.hive“ te da se po završetku programa podružimo uz prigodni domjenak. Ovo je također prilika da upoznate jedni druge i da se upoznate s daljnjim radom i djelovanjem ureda „B.hive“.

Veselimo se Vašem dolasku.

Taida Garibović

Voditeljica projekta
Aćim Pavić
Asistent voditeljice projekta

Leave a Reply