Poziv na uključivanje i umrežavanje / Projekti solidarnosti

>> Ako ste od onih koji bi se voljeli angažirati oko nečega što vas žulja na lokalnoj razini (otpad, zelenilo, životinje, djeca, umirovljenici, osobe s poteškoćama, šovinistički grafiti, komercijalizacija javnih prostora… lista je valjda nepregledna), pridružite nam se u srijedu.

>> Ako ste od onih koji se već bave određenim pitanjima kroz udrugu ili neformalno i dobro bi vam došla novčana potpora ili pak ljudi s kojima biste surađivali, pridružite nam se u srijedu.

>> Ako ste od onih koji se jednostavno žele uključiti u neku priču, a ni sami ne znate što biste ili što se nudi, pridružite nam se u srijedu.

Ne možemo obećati da će se sve zamisli ostvariti, ali svakako možemo podijeliti jedni s drugima znanja i iskustva koja imamo kao i informacije o aktivnostima koje se planiraju ili se već provode.

Zamisao je sljedeća:

1. Proširiti info o Projektima solidarnosti kojima mladi (18-30) mogu ostvariti novčanu pomoć za realizaciju projekata ili akcija koje smatraju važnima u lokalnoj zajednici. Natječaj je otvoren do 30. 4. (idući je u listopadu) pa svakako bacite oko na link i prije srijede ako vas zanima http://europskesnagesolidarnosti.hr/hr/sadrzaj/o-programu/projekti-solidarnosti/ .
Sama prijava izgleda prilično jednostavno.
2. Podijeliti info o aktivnostima koje se već provode ili su u fazi „kuhanja“, a u koje se možete uključiti.
3. Omogućiti da i vi podijeliti zamisli koje imati ili info o aktivnostima koje provodite.
4. Potaknuti upoznavanje, druženje i moguće suradnje.

Facebook event

Leave a Reply