Najava tribine: Financiranje organizacija civilnog društva: “Di su pare?”

U četvrtak, 23.srpnja 2020., na Poljani Branka Stojakovića (ispred Kazališta lutaka Zadar) s početkom u 18 h, održat će se druga tribina u sklopu projekta “ZadrugArt” s temom izvora finanicaranja organizacija civilnog društva.
Tribina je namijenjena udrugama, umjetničkim organizacijama i pojedincima. Predstaviti će se mogući izvori financiranja putem zaklada, nacionalnih i europskih poziva i sl. Cilj tribine je poticanje suradnje, umrežavanja, projektnog razmišljanja i
prijava na natječaje mimo gradskih i županijskih okvira.
Anera Stopfer, dugogodišnja voditeljica Deska Kreativne Europe predstavit će rezultate prethodnog programskog razdoblja, te najaviti smjerince i natječaje koji slijede u novom sedmogodišnjem programskom razdoblju, uz savjete, prijedloge i primjere dobre i loše prakse.
Davor Mišković, predsjednik riječke udruge “Drugo more” koja
već 20 godina uspješno djeluje na polju kulture i suvremene umjetnosti, podijelit će svoja iskustva i izazove oko prijava na najtečaje, provođenja projekata te iskustva stečenih u provedbi EPK 2020.
Tribinu moderira Edita Bilaver Galinec, konzultantica i predsjednica udruge “Djeca susreću umjetnost”, koja već dugi niz godina uspješno povezuje poslovni i neprofitni sektor. Udruga “Djeca susreću umjetnost” uz dvadesetak projekata na nacionalnoj razini, provodi i dva projekta iz Media programa.
Sadržajno izlaganje gostiju pratiti će moderirani razgovor uz pitanja publike u trajanju od oko 2 sata.

Najava tribine: Financiranje organizacija civilnog društva: “Di su pare?”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top