Impressum

Centar za društveno-humanistička istraživanja
Centre for Research in Social Sciences and Humanities
Svetog Vinka Paulskog 12, Zadar
OIB 74749641896
Žiro račun:
e-mail: cdhi@cdhi.hr
web: http://www.cdhi.hr

Glavni urednik: Petar Garžina
Administrator: Petar Garžina
Izrada i održavanje: Petar Garžina, CMS WordPress.

Predložak: Zakra

Internetski portal Centra za društveno-humanistička istraživanja sadrži autorske tekstove, prijevode i sažetke novinskih članaka sa drugih srodnih portala, recenzije publikacija, besplatne sadržaje te obavijesti o članovima/icama Centra.

Korištenje materijala i sadržaja cdhi.hr dopušteno je samo u osobne svrhe, neovisno o tome jeste li registrirani korisnik ili posjetitelj.

Centar za društveno-humanistička istraživanja se u potpunosti odriče odgovornosti koja može na bilo koji način nastati iz, ili je vezana za korištenje cdhi.hr, za bilo koje radnje posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na cdhi.hr, te za bilo kakvu štetu koja može nastati posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja cdhi.hr.

Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje cdhi.hr portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

AUTORSKA PRAVA

cdhi.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne (foto) i audio materijale).

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava cdhi.hr portala i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je cdhi.hr povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

cdhi.hr sadržava poveznice na internetske stranice izvan vlastitog portala. cdhi.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

KOMENTIRANJE SADRŽAJA

Korištenjem komunikacijskih servisa (komentari) obvezujete se da ćete slati i primati materijale koji su zakoniti i odgovarajući pojedinom servisu.

Komentiranjem sadržaja obvezujete se da nećete:

– maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika naših i tuđih komunikacijskih servisa

– objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj

– lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika

– ostavljati spam poruke u komentarima

– kršiti bilo koji važeći zakon

cdhi.hr nema obavezu pratiti komunikacijske servise, ali zadržava pravo da u slučaju opravdane prijave bez obavijesti ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima.

CENTAR NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Centar za društveno-humanistička istraživanja i internetska stranica Centra su dostupni i na popularnim društvenim mrežama za što bržu komunikaciju sa posjetiteljima, partnerima, suradnicima i prijateljima. Centar nije odgovoran za profile i stranice na društvenim mrežama koji se predstavljaju kao Centar, a nisu u nadležnosti članova i članica Centra.

Profili pod upravljanjem Centra istaknuti su na naslovnoj strani portala sa desne strane.

Scroll to top