Prijašnji

8. Erasmus + YE #DemoValues 2019 

Članovi Centra uključeni u projekt: Atila Lukić

7. Erasmus + YE Us and them 2018.

CDHI jesudjelovao u projektu razmjeni mladih u Litvi. Fokus projekta je bio na razmjeni znanja i iskustava mladih iz različitih geopolitičkih područja o ekstremizmu i radikalizaciji, a cilj je bio dati alate za formiranje aktivnosti kojima je cilj promoviranje demokratskih rješenja u situacijama koje se politički formiraju oko demarkacija identiteta; mi i oni. Sudjelovali su mladi iz Hrvatske, Grčke, Litve, Alžira, Libanona i Palestine. Cijela razmjena je bila osmišljena kao razmjena iskustva, vršnjačko učenje i osposobljavanje sudionika za formiranje kratke aktivnosti na temu borbe protiv radikalizacije, ekstremizma i za demokratske politike.

6. Erasmus+ YE WOMEN & PEACE: The role of women in Peace processes 2018.

C.D.H.I. je sudjelovao u realizaciji razmjene mladih koja se održala u Španjolskoj. Mladi iz Španjolske, Italije, Portugala, Poljske i Hrvatske su radili na izgradnju dijaloga o ulozi žena u mirovnim procesima, učiti o glazbi i oralnim tradicijama u borbi za ljudska prava te podijelili iskustva o temi iz iskustva vlastitih zemalja.

5 „B.hive: Joined Civil Society Organizations for Human Resources Development
Nositelj: Eko-Zadar, Partneri: Grad Zadar, Zadarska županija,, Hrvatski zavod za Zapošljavanje – područni ured Zadar, Razvojna agencija Zadarske županije (ZADRA), Centar za društveno-humanistička istraživanja

4. Istraživanje o percepciji osobne sigurnosti, policije i javnog prostora u gradu Zadru

Voditeljica projekta: Jelena Kupsjak

Projektni tim: Zlatko Bukač, Pavao Parunov, Ivan Pešut i Matko Sorić

3. Milijarda ustaje Zadar – One Billion Rising Zadar

Voditeljica: Tina Pavlović

2. Feminizam je za sve

Voditeljice: Maja Pandžić i Marija Šarić

1. Istraživanje Potrebe mladih u gradu Zadru

Voditeljice: Jelena Kupsjak, Tina Pavlović, Marija Šarić

Scroll to top